lunes, 3 de enero de 2011

CURSA INFANTIL DE REIS

El Ayuntamiento de palma organiza la II CURSA INFANTIL DE REIS

Adjunto información de la carrera:



· La cursa es desenvoluparà a l'eix cívic de Blanquerna el proper 5 de gener a les 12h
· Les inscripcions gratuïtes es poden fer a la web
cursareis@palma.es o a Blanquerna abans de la cursa




L'Ajuntament de Palma organitza la segona cursa popular infantil de Reis, que tindrà lloc el proper dia 5 a les 12 h, amb sortida i arribada a la plaça de Paris. El recorregut transcorrerà al llarg del carrer de Blanquerna.

Ateses les edats dels possibles infants participants es desenvoluparan quatre curses amb les següents categories i distàncies a recórrer:

· CURSA I: de 4 a 5 anys.
· CURSA II: de 6 a 7 anys.
· CURSA III: de 8 a 10 anys.
· CURSA IV: d'11 a 12 anys.


A les 12 s'iniciarà a la primera cursa i s'aniran realitzant successivament. Les categories es diferenciaran mitjançant dorsals de diferents colors. En acabar la darrera prova es s'entregaran els premis (3 guanyadors per cursa i categoria), material esportiu infantil.

Pel que fa al trànsit rodat, tan sols es tallarà a les interseccions puntualment en els moments de les curses.

Les inscripcions gratuïtes es poden fer a l'adreça cursareis@palma.es o al lloc de sortida, de 9 a 11 h del mateix dia 5 de gener, a les taules d'inscripcions situades a la plaça de París. L'any passat, uns 500 nins varen participar en aquesta cursa.

Els dorsals es recolliran el dia de la carrera, al mateix lloc de sortida, a les taules de control d'inscripcions preparades a tal efecte. Els 500 primers nins que recullin el seu dorsal seran obsequiats amb una camiseta.

La cursa serà controlada pel personal responsable de l'organització de l'esdeveniment. Tots els participants tenen una assegurança col·lectiva per als accidents que es puguin produir durant la realització de la prova.

Totes les fotografies fetes per l'organització durant la prova poden servir per a la promoció d'aquesta i de posteriors edicions.


Saludos

José María

No hay comentarios:

Publicar un comentario